Uitnodiging: Elisabeth Groen lentefeest, tweede paasdag

29 maart 2015

---

Beste groenvrienden,

Bijna is het zo ver: volgend weekend, tweede paasdag vieren we een spetterend lentefeest op en rond de Heiligenbergerbeek.

Waterlijn zorgt voor een aankomst in sfeer, per boot vanuit de binnenstad. Wil je (gratis) meevaren? Meld je dan aan via 033 4654636  (vol = vol!)

Elisabeth Groen organiseert drie bijzondere excursies in het gebied.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Geef je dan even van tevoren op, via st.elisabethgroen@gmail.com

OverVers verzorgt een heerlijke driegangenmaaltijd met producten "met een vlekje". Goed tegen voedselverspilling en erg lekker!

Verder zijn er muziek, gezelligheid en lente activiteiten op het erf van de Nieuwe Erven aan de Heiligenbergerweg 144 in Amersfoort.

Het feest start half drie, de eerste excursie om 14.00 uur.

Dus hoort, zegt het voort!

Groene groeten,

Nieuwe Erven, Waterlijn, OverVers en Elisabeth Groen
 

---
Bent u al lid van de nieuwsbrief? www.elisabethgroen.nl

Bent u al lid van de nieuwsbrief?

www.elisabethgroen.nl

Voor de gelegenheid van het lentefeest van Elisabeth Groen, Waterlijn en de Nieuwe Erven ontvangt u deze nieuwsbrief, doorgestuurd door Eduard Vosters van de stichting Heiligenbergerbeekdal.  

Wilt u op de hoogte blijven van wat zich achter de schermen afspeelt van het nieuwe park in wording, en de activiteiten van de stichting Elisabeth Groen?   Meld u zich dan …

Lees verder

---
Varen naar het feest met Waterlijn

Varen naar het feest met Waterlijn

Waterlijn wil de vaarroute in ons prachtige beekdal meer op de kaart zetten. Reden voor Elisabeth Groen en Waterlijn om samen te werken.

Tijdens het lentefeest op tweede paasdag vaart Waterlijn drie keer uit de binnenstad naar park Randenbroek en weer terug. Elisabeth Groen haalt mensen op bij de boot voor een excursie, of om ze de weg te wijzen …

Lees verder

---
Lentefeest excursies Tweede paasdag

Lentefeest excursies Tweede paasdag

Het programma van ons lentefeest is zo goed als rond. Naast activiteiten op het erf van Nieuwe Erven, heeft Elisabeth Groen voor u drie excursies in petto.

Waterlijn vaart drie maal uit de binnenstad naar het park. De excursies sluiten hier op aan. Zeker zijn van een plekje op boot of op stap? mail naar …

Lees verder

---
---
---
---
---

Nieuwsbrief blijven ontvangen? Meld u aan voor de nieuwsbrief via

www.elisabethgroen.nl