10 september handen uit de mouwen!

P1080816P1080811

Tijdens de zomervakantie is een klein clubje vrijwilligers actief gebleven tijdens de Beekdal Natuurwerkdagen, die elke 2e zaterdag van de maand worden gehouden. Maar nu willen 033GROEN en Elisabeth Groen er weer vol tegenaan!

De koffers uitgepakt en nog even nagenieten van het mooie nazomerweer? Kom dan een keer lekker meeklussen!

  • wanneer: zaterdag 10 september, vanaf 9.15
  • waar: verzamelen bij de Vosheuvel
  • NB je kunt je ook opgeven voor het inspecteren van de vleermuiskasten, ‘s middags vanaf 13.00 uur

Interesse? Stuur een mailtje naar st.elisabethgroen@gmail.com

Op zaterdag 10 september steken we de handen weer uit de mouwen. We gaan helpen in de schooltuinen van de Prins Willem Alexander school, want het is een bijzonder groeizaam jaar geweest en alles groeit tegen de klippen op.

‘s Middags staat onze thuisbasis, het Elisabeth terrein, op het programma. De natuur krijgt het terrein al aardig in haar greep. Dat is interessant om te zien, maar de verspreiding van de invasieve exoot reuzenbalsemien proberen we in toom te houden. Gelukkig laat de plant zich vrij makkelijk uit trekken, geen vervelend klusje dus!

Een speciaal middagprogramma wordt verzorgd door Vleermuizen Amersfoort, die met geïnteresseerden de vleermuiskasten langs lopen die we in ons gebied hebben opgehangen. Benieuwd of de vleermuizen hun weg er al heen hebben gevonden? Geef je op!

Tot dan dan. Frisse lucht, gezelligheid, lichaamsbeweging en een lekkere lunch verzekerd!

 

vleermuiskast-2-2

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email