8 februari kick off: we gaan beginnen met de aanleg!

We gaan starten!

Uitnodiging stadsbrede bijeenkomst over de stand van zaken rondom de inrichting Elisabeth Groen en pop-up Parkhuis.

Wanneer:     Donderdag 8 februari vanaf 19.30

Waar:           Wijkcentrum het Klokhuis, Weberstraat 2 Amersfoort

 

Aan de omwonenden van Elisabeth Groen,

Stichting Elisabeth Groen en Initiatiefgroep Parkhuis nodigen graag alle stadsgenoten uit die het nieuwe stadspark Elisabeth Groen een warm hart toedragen.

Ondanks dat nog niet alle ziekenhuisgebouwen zijn gesloopt, gaan we beginnen met de aanleg van het zuidelijk deel van het park, dat ligt tussen Vosheuvelpad tot net iets vóór de nog niet gesloopte ziekenhuisgebouwen.
Ook het Parkhuis gaat pop-up van start, in het gele gebouwtje langs het Vosheuvelpad. Voor de activiteiten in het pop-up parkhuis heeft de initiatiefgroep Parkhuis inmiddels een vergunning aangevraagd.

Wat gaan we doen? Ontdek het op donderdag 8 februari in het Klokhuis. Samen met Adviesbureau Haver Droeze presenteren we dan sfeerbeelden van wat er dit jaar al gerealiseerd wordt.

Op deze avond is bij de Stichting en de Initiatiefgroep informatie te verkrijgen over Park en Parkhuis en hoe je mee kunt helpen met het realiseren ervan.

De bijeenkomst op 8 februari is van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Wijkcentrum het Klokhuis, Weberstraat 2.

Meer informatie over het stadspark en de impressies die op 8 februari worden gepresenteerd lees je op de website www.elisabethgroen.nl. Op de facebook pagina parkhuisamersfoort vind je informatie over het Parkhuis.

Wij horen graag op hoeveel mensen we kunnen rekenen op 8 februari. Opgeven kan via st.elisabethgroen@gmail.com.

Verhinderd op 8 februari, maar wel graag bij een vervolgbijeenkomst aanwezig zijn of je aanmelden voor de nieuwsbrief? Stuur ook dan een mail naar bovenstaand adres.

Elisabeth Groen     Een stadspark voor en door bewoners

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email