Agenda

Op deze pagina tref je de evenementen aan die plaatsvinden in het Beekdal of elders in de stad maar waar Stichting Elisabeth Groen bij betrokken is.

apr
8
wo
Opgeschort: Peuters in het Wild: een hotel voor Willly Wurm
apr 8 @ 10:00 – 11:15

Alles gaat weer groeien, wij helpen een handje door te zaaien in het park en voor thuis en we maken een mooi huisje voor de wormen.

Voor peuters en hun (groot)ouders, samen de natuurontdekken met een picknick tussendoor.

Aanmelden graag, stuur een mail naar wijknme@elisabethgroen.nl

apr
19
zo
Afgelast – Lentefeest en opening WijkNME ‘het Beekdal’!
apr 19 @ 14:00 – 17:00

Helaas is dit Lentefeest afgelast vanwege het coronavirus. We hopen na de zomer een dubbelfeest te hebben, informatie volgt later!

Lentefeest ter ere van de opening van wijkNME ‘het Beekdal’ met allerlei activiteiten voor alle leeftijden. Maak bloembommetjes, doe de bijenspeurtocht, help met het insectenhuis, koop iets bij de imker en nog veel meer. Met natuurlijk een hapje en een drankje omdat het feest is. Aanmelden is niet nodig.

apr
22
wo
Opgeschort- Natuur-atelier: Vogels in het park
apr 22 @ 14:45 – 16:00

We gaan met een echte vogelwachter speuren in het park. Welke nestkastjes zijn al bewoond en door wie? Hoeveel en welke vogels kan jij ontdekken?

Activiteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

mei
6
wo
Opgeschort – Kleutersafari: Molletje komt hier wonen
mei 6 @ 14:45 – 16:00

Een natuuravontuur voor kleuters van 4 tot 6 jaar en hun (groot)ouders. Mol en zijn vriendjes zijn hun huis kwijt. Is het park misschien een goede plek voor ze om te komen wonen? We gaan samen op zoek wat de dieren nodig hebben.

mei
19
di
Opgeschort – Ouderpicknick: Ontdek Elisabeth Groen
mei 19 @ 09:45 – 11:00

Een gezellige picknick, met korte wandeling om te ontdekken wat je allemaal met je kinderen kan doen bij Elisabeth Groen. Er zijn volop mooie plekken en ideeën voor natuurspelletjes. Ondertussen kan je, onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, ideeën uitwisselen met andere ouders

mei
27
wo
Natuur-atelier: Eten uit het wild
mei 27 @ 14:45 – 16:00

Wist je dat er in het park niet alleen heel mooie bloemen staan maar ook allerlei planten waarvan je een heerlijk soepje, thee of kruidenboter kan maken? Samen plukken we de kruiden en koken de soep boven ons vuurtje. Voor kinderen van 9 tot 12 jaar.