Datum/Tijd
6 juli 2024
09:00 - 12:00


De aanleg van Elisabeth Groen is klaar en de natuur gaat door! We werken elke week en verspreid over het terrein tijdens de Natuurwerkdag in het Beekdal. Help je mee? Iedereen kan zich hier aanmelden om te helpen met de aanleg, het beheer en onderhoud van het mooie park Elisabeth Groen. Want we willen graag dat de hele stad een gevoel van eigenaarschap krijgt.

Hoe kan je je aanmelden en meedoen?

  • Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.
  • Je kunt je ook melden op zaterdag om 9 uur bij het Tuinhuis, Heiligenbergerweg 151 en starten met koffie en uitleg over wat we die ochtend gaan doen.
  • Wij hebben gereedschap en handschoenen die je kunt gebruiken.

Als je de smaak te pakken hebt en vaker mee wilt helpen kun je je aanmelden voor de Whatsapp groep. Soms zijn er spontane activiteiten en andere dagdelen die via deze groep worden gedeeld.

Sinds 2016 hebben we een Natuurwerkdag in het Beekdal. We wilden vast aan de slag, ook al konden we nog niet aan het werk op het ziekenhuisterrein omdat de sloop nog niet klaar was. We konden wel veel doen rondom de hekken, en in de rest van het Beekdal bij bijvoorbeeld Stadsboerderij de Vosheuvel, ‘Willemsduintjes’ en de schoolmoestuinen aan de Rubensstraat. Zo konden we alvast een flinke groep vrijwilligers opbouwen! Ondertussen hebben we een flinke groep van ruim 50 natuurvrijwilligers.