Een zomer vol activiteiten voor jong en oud

De hele zomer zijn er volop natuuractiviteiten in Elisabeth Groen; voor de kinderen maar gelukkig ook weer voor de volwassenen.

Klik hier voor het hele programma van juli tot augustus.

Programma kids

In de zomervakantie is er voor de kinderen elke week een leuke natuuractiviteit, van de Mudrun tot helpen in de moestuin en op stap met rupsje-nooitgenoeg.

Natuuratelier

Speciaal in de vakantie elke 3e en 4e woensdag van de maand voor kids van 6 tot 12 jaar:
Wordt lekker vies bij de Mudrun, zoek waterdiertjes, kom varen op de beek of koken uit de moestuin.

Peuters en kleuters

Samen met je peuter of kleuter op avontuur in het park met Peuters in het Wild of de Kleutersafari! Aan de hand van een verhaal of liedje gaan we in het park op ontdekking.
1e woensdag van de maand,  Kleutersafari voor kinderen van 4-6 jaar;  sluip als indianen door het park of kom proeven uit de moestuin.
2e woensdag van de maand,  Peuters in het Wild; met je peuter op stap met rupsje-nooitgenoeg of plukken en proeven in de Kindertuin.

Doe-het-zelf-Speurtochten

Liever op je eigen moment naar het park? Download dan hier de bloementocht (3-6 jr) of de dierenbingo (4-9jr) en ga op stap.

Elke vrijdag kan je de speurtochten ook in het Parkhuis ophalen en is er voor kinderen een ijsje als ze hun Zomerpretpas laten zien.

Moestuinieren

Elke dinsdag werkt een groep kinderen vanaf 16.00 uur in de Kindertuin. Heb je ook zin om te helpen? Stuur dan een mail en meld je aan.

Excursies voor volwassenen

Gelukkig kunnen ook de excursies voor volwassenen weer van start. Ga mee op zoek naar vleermuizen, kom kijken op Willemsduintjes of hoor van alles over de vlinders en insecten in het park.

Aanmelden kan voor alle activiteiten door een mail te sturen naar wijknme@elisabethgroen.nl, met de naam van de deelnemer, leeftijd (bij de kinderen) en een telefoonnummer.

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email