Gerda de Jong stelt zich voor

Hallo. Alweer zo’n zes jaar ben ik als vrijwilliger actief binnen onze Stichting Elisabeth Groen. Op de vraag van het bestuur om vertrouwenscontactpersoon (VCP) te willen zijn binnen onze stichting, heb ik positief gereageerd. Kortgeleden heb ik hiervoor een training gevolgd.

Als vrijwilliger kun je mij benaderen als je een melding wilt doen van grensoverschrijdend gedrag (zoals bijv. discriminatie, seksuele intimidatie, pesten, agressie) dat jou is overkomen of waarvan je getuige bent geweest in Elisabeth Groen.

Na een melding zal ik een vertrouwelijk gesprek met jou voeren en zal het bestuur worden geïnformeerd (als je wilt, kan dat anoniem zijn). Het bestuur zal de melding verder afhandelen op basis van advies van mij.

Wil je een melding doen of mij vragen stellen, mail dan naar jonger2255@gmail.com of bel: 06 2250 2395

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email