Gratis met Waterlijn boot naar het park op 27 mei

foto: Fred Oosterhuis

Gratis van en naar Fête de la Nature met Waterlijn rondvaarten Amersfoort ?
Waterlijn stelt 27 mei hun grootste boot ter beschikking om bezoekers in stijl naar Elisabeth Groen te vervoeren.

We vieren dat het nieuwe stadspark en pop-up parkhuis er eindelijk gaan komen!

Klik hier voor de vaartijden. Kom op tijd, want vol = vol
Je kunt ook  een klein stukje over de beek mee (terug)varen en op die manier Het Beekdal vanaf het water beleven, de vaarroute over de beek is bijzonder de moeite waard!. Je vaart dan mee tot de steiger bij het bolle brugje, grenzend aan de zusterflat van het voormalig ziekenhuis, of tot Huize Randenbroek. En dan loop je weer naar het feestterrein terug.
Reserveren of een kaartje kopen is op 27 mei niet nodig.

Tijdens het Fête de la Nature openen we feestelijk het nieuwe park en pop-up Parkhuis. Het park moet natuurlijk nog verder ingericht worden, maar de hekken zijn weg en het gebied is toegankelijk. Hoor wat de plannen zijn dit jaar, geniet van muziek, een hapje en een drankje, doe mee aan workshops Yoga, zingen, waterdiertjes zoeken en nog veel meer. Tot 27 mei. Het Fête is van 13.00 tot 17.00 uur.

Er is meer te doen in het gebied op 27 mei. Zo is er vanaf 16.00 de voorstelling ‘ de Lobby’ van Scholen in de Kunst. Deze vindt plaats bij onze buren aan de overkant, de Nieuwe Erven, op Heiligenbergerweg 144.

Fete de la Nature vindt plaats in het oude kinderopvanggebouw, aan het Vosheuvelpad (fietspad) tegenover scouting Cay Noya.

Ook vriendin of vriend worden?

 

Auteur: Margriet van der Heijden

 

 

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email