8 juli Struinen in de tuinen bij het pop up Parkhuis!

Na een geslaagd openingsfeest (Fete de la Nature) op 27 mei, wil het pop up Parkhuis veel meer leuke activiteiten organiseren in het groen, i.s.m. Elisabeth Groen, het nieuwe park door en voor bewoners! De eerstvolgende activiteit is op zondagmiddag 8 juli, vanaf 12.45 uur. Vanaf september verwacht het Parkhuis de deuren open te stellen voor publiek op de woensdag- en zondagmiddagen. Houd de facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Aan een website wordt gewerkt.

Dutch Design treedt op 8 juli tijdens Struinen in de tuinen op in het pop up Parkhuis met een verrassend aanbod van Nederlandse luisterliedjes; van JURK! via Robert Long naar Yentl en de Boer. Kleinkunstig begeleid door gitaar. Uiteraard brengen ze ook het speciaal voor ons geschreven park en Parkhuis-lied ten gehore. Inhaken, en meezingen dus! De optredens zijn om 12:45 / 14:15 / 15:45.

Kom lekker luisteren, blijf even hangen en geniet van een hapje en drankje op het terras. Voor de kleintjes is er een zandbak en evt. zwembadje en mogelijkheid om met papa en mama op insectensafari te gaan. Kinderen van 3 jaar en ouder kunnen met hun ouders mee Waterspeurneuzen met Margriet van Elisabeth Groen (dit maal in groepjes van 12 kinderen, niet 30 😉

Wij sluiten met deze activiteit aan bij het tuin festival Struinen in de Tuinen. En wat voor tuin heeft het pop up Parkhuis! De hekken die rond het ziekenhuis Elisabeth stonden zijn onlangs een heel eind opgeschoven, en het nieuwe toegankelijke groene gebied vormt de voortuin van het pop-up Parkhuis. Hier valt daadwerkelijk wat te struinen, kijk maar eens wat de natuur afgelopen jaren achter de hekken in haar schild heeft gevoerd!

Welkom dus op zondag 8 juli. Wij zijn te vinden aan het Vosheuvelpad. Dit fietspad is een zijpad van de Heiligenbergerweg, tussen kinderboerderij de Vosheuvel en het felgekleurde huis. Loop ca 50 meter het fietspad op en je vindt ons aan je rechterhand. Kom Struinen in onze tuinen!

 

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email