Lentefeest Elisabeth Groen en Nieuwe Erven

Oververs

Beste groenliefhebbers,

De lente is in de lucht! Reden voor stichting Nieuwe Erven, Elisabeth Groen en Waterlijn om de koppen bij elkaar te steken en de lente te vieren.

Tweede Paasdag

Op 2e Paasdag is iedereen welkom vanaf 14.30 op het erf van Nieuwe Erven, voor een drankje, een hapje en activiteiten met een lente-achtig tintje.

Waterlijn

Waterlijn zal speciaal voor de gelegenheid mensen vanuit de binnenstad naar de Vosheuvel vervoeren, vanwaar het een klein stukje lopen naar de Nieuwe Erven is. Vergeet daarbij ook niet even te neuzen bij stadsboerderij de Vosheuvel, die ook op 2e Paasdag activiteiten heeft voor jong en oud. Genoeg te beleven in Randenbroek, deze Pasen!

OverVers

Een andere bijzondere partner die bij Nieuwe Erven gaat koken, is “OverVers”. OverVers is een maandelijks diner, open voor iedereen om aan te schuiven, waarbij er gekookt wordt van voedsel dat anders in de prullenbak belandt. Het OverVers team gaat vooraf aan het diner verschillende winkels en restaurants in Utrecht langs om daar de producten met een deukje of een butsje op te halen, die anders weggegooid zouden worden. Een professionele kok maakt hier een heerlijk drie gangen-diner van waar de gasten aan lange tafels samen  kunnen genieten. Met deze diners speelt OverVers in op het thema voedselverspilling, maar het zijn vooral ook inspirerende, gezellige avonden, waarbij de gast een heerlijk diner geserveerd krijgt.

Lente activiteiten

Verder is er muziek en gezelligheid en allerhande activiteiten op en rond de Nieuwe Erven. Zo kunnen de kinderen paaseieren zoeken op het erf en zorgt Elisabeth Groen voor een excursie op het Elisabeth terrein achter de hekken, in de geheime binnentuinen van het ziekenhuis. Ook wordt er door en voor bewoners een groot kunstwerk gemozaiekt en is er een excursie in Randenbroek XL door iemand van Stichting Grebbelinie. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, we houden u op de hoogte van de vorderingen!

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

2 reacties

 1. Ben Calis schreef:

  vinden jullie het leuk als wij dan vijblijvend wat spelen, kersvers duo iwan k. en ik.
  kom vrijblijvend kijken a.s. zaterdagmiddag 14 mrt. vanaf 13 u. bij een try out van ons in wijkmuseum soesterkwartier, bonafatiusstr. 61

 2. Ben Calis schreef:

  w komen! ivan kelbo, guitaar/zang en ben calis rieten
  kijk op museumsoesterkwartier.nl voor wie we zijn.
  we spelen veel latin. dus alle boys and girls from ipenema opgelet!
  er mag gedansd worden!