Doe mee: 2e paasdag zaden- en stekken ruilbeurs op Lente in de WAR

Hallo groenliefhebbers: wij willen graag een oproep doen aan iedereen met groene vingers, om mee te doen aan de zaden- en stekkenruilbeurs tijdens Lente in de WAR, op 2 april, tweede paasdag. Neem je knollen, bollen, stekjes, zaadjes, zaailingen mee en kom lekker grasduinen tussen al dat prille groen!

Elisabeth Groen viert dit jaar weer graag de lente samen met onze collega’s van de WAR, broedplek voor onderzoek, kunst, techniek en duurzaamheid in Amersfoort. Het festival wordt dit maal voor het laatst gehouden op hun oude plek in de voormalige Warner Jenkinson fabriek aan de Eem, op de Geldersestraat 6. Dus heb je daar nooit voet binnen gezet, dan is dit je kans.

Er zijn lezingen, presentaties, eten en drinken, een zadenruilbeurs, verkoop en ruil van oude, lokale, zaadvaste en bijzondere zaden, knollen en stekjes, workshops voor kinderen en voor volwassenen, kindertheater, een film, stadslandbouw- en voedselbosintitiatieven en veel meer. Lente in de WAR is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het uitwisselen van zaden, pootgoed, stekjes en informatie over o.a lopende groene projecten wordt gecombineerd met discussie over politieke thema’s, praktische workshops, muziek en hopelijk zon.
Kijk voor meer informatie en een steeds groeiend programma op Lente in de WAR! Wil je meedoen met een presentatie, een workshop of een kraampje? Dan kun je je opgeven bij diana@dewar.nl.

We hopen jullie daar te zien, groeten van Elisabeth Groen

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email