Bovenstaande afbeelding is een versie van de tekening die kunstenaar Lex van Elten maakte in opdracht van Stichting Elisabeth Groen. De eerste drie afdrukken van deze tekening zijn op 4 september j.l. als cadeau aangeboden aan de vertrekkende bestuursleden. Goed nieuws is dat deze tekening ook te koop is voor iedereen die dat wil.

Er zijn twee varianten: een kleine versie (52 x 26 cm) van € 89,-, en een grotere die hier is afgebeeld, van 90 x 30 cm die € 119,- kost. Beide prijzen zijn inclusief btw. Bestelde tekeningen worden ingelijst met massief houten lijsten, passe partout en (dik) plexiglas, dus geen echt glas. De print is op extra dik Hahnemuhle papier, dat is galerie-kwaliteit.

Bestellen?

Wil je zo’n tekening bestellen? Mail dan naar lex@lexvanelten.nl of bel naar 06-25017630. Bezorging in Amersfoort gratis. Afhalen kan ook, bij  zijn atelier op de Nijverheidsweg 90, in de winkel van Kunstkader. Maar bel even van tevoren voor een afspraak.

Wie is Lex van Elten?
Lex van Elten (1972) is een autodidactische illustrator. Als kind was hij al gefascineerd door de vogelvluchttekeningen van Rome in de stripboeken van Asterix. De kunstacademie gaf echter geen bevrediging. Hij besloot als beroepstekenaar te gaan werken. Vooral zijn skylines van meer dan dertig steden zijn populair. Lex maakt filmpjes van de meeste projecten. Die genereren veel media-aandacht. “Gelukkig weten ook particulieren daardoor mijn webshop te vinden. Ik laat alles uitprinten op hoogwaardig papier, en lijst alles zelf in. De volgende dag kun je je skyline al in huis hebben! Check zijn webshop en uitgebreide portfolio op www.lexvanelten.nl