Theatergezelschap De Stad Speelt presenteert DE PIJP UIT in Parkhuis

Vrijdag 8 oktober en zaterdag 9 oktober speelt het Amersfoortse theatergezelschap De Stad Speelt de bijzondere voorstelling DE PIJP UIT in het Parkhuis.  

De Stad Speelt gebruikt al improviserend de verhalen en herinneringen van het oude Ziekenhuis, het parkgebied van Elisabeth Groen daaromheen en het huidige Parkhuis (dat voorheen het Ketelhuis van het Sint Elisabeth ziekenhuis was) voor hun nieuwe voorstelling.

In deze voorstelling ontmoet het publiek personages die verbonden zijn of waren aan het Parkhuis en het oude ziekenhuis. De voorstelling speelt zich in verschillende delen van het gebouw af. Voordat de acteurs hun verhaal tot leven brengen krijgen ze te horen wie ze spelen en wat hun verhaal is. Al improviserend komen ze tot een verhaal dat daar op die plek ontstaat. Het publiek is getuige van deze totstandkoming en zit er met de neus bovenop.

De productie is een samenwerking met Parkhuis Amersfoort. Op 8 en 9 oktober zijn elke avond twee voorstellingen gepland. Kaarten kosten € 17,50 per stuk, en zijn verkrijgbaar op de website van De Stad Speelt.

 

 

 

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email