Waterspeurneuzen gezocht voor 10 juni!

Hallo allemaal, op 10 juni 2018 gaan we weer Waterspeurneuzen!

Edgar van 033GROEN en Margriet van Elisabeth Groen delen op 10 juni weer schepnetten uit aan alle waterspeurneuzende kinderen, die graag op waterdiertjes-onderzoek te gaan.

Leuk om mee te doen? Alle kinderen zijn welkom, evenals enthousiaste (groot)ouders natuurlijk. Kleintjes graag onder begeleiding (al is het water ondiep; we nemen liever het zekere voor het onzekere!). En uiteraard worden alle beestjes na het onderzoek weer in het water terug gezet.

Stuur een mailtje naar st.elisabethgroen@gmail.com, dan weten we op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Geef hierin ook je voorkeurstijd aan. Er zijn namelijk 3 groepen te maken; om 11.00 uur, om 13.00 en om 14.00 uur. Er kunnen maximaal 30 kinderen per groep meedoen.

We verzamelen steeds een kwartier voor aanvang in de natuurspeelplaats langs de Heiligenbergerbeek in Amersfoort.

Routebeschrijving:
Parkeren kan bv bij de sportclubs aan de Dorresteinsesteeg. (Quick voetbal en Quick honkbal)
Vervolgens loop je over  fietspad het Vosheuvelpad richting de beek. Steek de brug over en de speeltuin ligt aan je linkerhand. Naast de speeltuin ligt het gebied met vlonders (we vissen dus niet in de beek zelf), via een hek te bereiken.

De jaarlijkse Waterspeurneuzen activiteit wordt dit jaar georganiseerd door Stichting Elisabeth Groen en 033 GROEN. Tot plons!

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email