We laten iedereen de plannen zien!

Hoewel er op het terrein van het oude ziekenhuis nauwelijks activiteit te zien is, blijven we achter de schermen actief! Bijvoorbeeld door overal waar we zijn de mooie plannen die we in 2013 met z’n allen bedacht hebben toe te lichten. We maken gebruik van een mooi A3 boek dat Bureau Haver Droeze voor ons heeft gemaakt. Mooie plaatjes met een goed verhaal maakt anderen ook weer enthousiast!

Zo waren we op 27 maart bij het overleg van de Gebruikersgroep Het Beekdal, dit is een bijeenkomst die 2 keer per jaar gehouden wordt door alle partijen die actief zijn in Het Beekdal. Dat zijn bijvoorbeeld de diverse sportverenigingen, scouting, kinderboerderij, Bzzzonder, Dahliavereniging, Volkstuinvereniging, de klankbordgroep Park Randenbroek, hondenbezitters, werkgroep Stinzenplanten, ‘echte’ bewoners van het gebied, maar ook vertegenwoordigers van gemeente, SRO etc. etc.

Op 29 maart waren we bij het Groencafé in Het Groene Huis en lieten de kans niet lopen ook hier weer even iedereen te vertellen wat er gebeurt in Het Beekdal.

Op 2 april waren we gevraagd om iets te vertellen bij het podium van de Tussenstand tijdens Lente in de War. Een prachtig zonnige markt en gezellig publiek in de kas.

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email