Park Elisabeth Groen is bij uitstek geschikt om te ontspannen, te bewegen en te genieten. Het park is toegankelijk voor bezoekers van zonsopgang tot zonsondergang. Om de rust van de dieren te garanderen zijn geen lantaarns in het park aanwezig. 

De speelweide biedt ruimte

Neem een bal, een jeu de boules setje mee of een vlieger. De speelweide biedt voldoende ruimte. Je kunt hier ook bewegen met een groepje. Let er wel op dat je ook de ruimte van anderen respecteert en vermijd het gebruik van versterkte muziek. Wil je zelf iets organiseren in het park? Neem dan contact op met het bestuur van de Stichting Elisabeth Groen.

Picknicken

Picknicken mag op de picknicktafels aan de rand en op de speelweide. Neem wel na afloop je afval weer mee terug; er zijn geen prullenbakken aanwezig. Versterkte muziek verstoort de dieren; geniet dus vooral van de rust en de ruimte van het park.

Toegankelijkheid

Het park is toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Gebruikers van scootmobielen kunnen het best het park in- en uitrijden via het terrein van het Parkhuis. De andere ingangen zijn soms te krap. Let op: de toegang van het hondenlosloopgebied is afgesloten met een houten klapdeur. Scootmobielers kunnen hier niet langs.

Wat we belangrijk vinden 

In het park kun je volop genieten.
We vinden het fijn als je op een paar dingen let.

Respecteer de natuur

Respecteer de natuur: maak geen lawaai en neem je afval mee.

Parkeren

Elisabeth Groen is een wandelgebied. Je kunt je (brom)fiets stallen op een parkeerplek bij de ingangen van het park. Kom je met de auto? Er zijn weinig parkeerplekken rond Park Elisabeth Groen. Zeker bij het Parkhuis is het vaak druk. Kom dus als het even kan wandelend of per fiets.

Honden zijn welkom

Honden zijn aangelijnd welkom op sommige paden en ongelijnd in het losloopgebied.

Spreek elkaar aan

Spreek elkaar respectvol aan en toon begrip voor de regels.