Hoera, we hebben een nieuw bestuur! Het heeft even geduurd maar het bestuur is weer helemaal compleet en de nieuwe bestuursleden zijn inmiddels ook formeel geïnstalleerd. We hebben de nieuwe mensen al op een zaterdagochtend voorgesteld aan de vrijwilligers. Nu voor iedereen een korte intro: 

Stef Keep

Stef gaat helpen om bezoekers en vrijwilligers meer kennis te laten opdoen over de natuur en natuurvaardigheden, dus hij zal in de educatie een rol gaan spelen. Hij komt in het bestuur omdat hij zich wil inzetten om in onze woonomgeving rond het park de betrokkenheid van mens en natuur te vergroten.

Marieke Linnebank

Marieke is de nieuwe bestuurssecretaris. Ze komt in het bestuur omdat ze als buurtbewoner graag een bijdrage levert aan dit geweldige bewonersinitiatief. 

Esther Smids

Esther heeft belangstelling voor het organiseren van evenementen en de communicatie. Zij komt in het bestuur omdat het park Elisabeth Groen een van de fijnste plekken in de buurt is, waar we zuinig op moeten zijn. Ze wil zich hier graag voor inzetten. 

Fred Kingma

Fred wordt onze nieuwe penningmeester en gaat helpen bij de verdere ontwikkeling van de buurtmoestuin. Hij komt in het bestuur omdat hij graag een steentje wil bijdragen aan ons mooie park.

We heten de nieuwe bestuursleden van harte welkom. Ze zijn bij diverse activiteiten betrokken dus je zult snel nader met hen kennismaken.