WijkNME het Beekdal organiseert in het park Elisabeth Groen activiteiten zoals ‘uurtje natuur’ voor ouderen, natuuractiviteiten voor peuters tot pubers en lezingen en excursies voor volwassenen. Het doel is genieten van en leren over natuur, erfgoed en duurzaamheid voor iedereen van 1-101 in het Beekdal.

Door de inzet van vele vrijwilligers en met enthousiaste deelnemers zijn er nu elke week leuke activiteiten in het park.Zo bouwden we al hutten, genoten we van de groenten uit de tuin, gingen we op speurtocht en ontdekten van alles over vleermuizen.

Een betere naam
De naam ‘WijkNME het Beekdal’ is voor veel mensen niet duidelijk. We zijn op zoek naar een naam die laat zien waar we voor staan.

Wie helpt mee en verzint die naam? Doe mee met je klas, je buren of met de familie. De prijs voor de winnende naam is een natuur-uitje in het park naar keuze, bv; waterdiertjes vangen of hutten bouwen met je klas, je buren, je gezin of familie!

Inzendingen kunnen voor 14 februari 2022 gestuurd worden naar: info@elisabethgroen.nl, Vermeld bij je inzending duidelijk ook je naam, leeftijd, mailadres en of je de inzending doet vanuit jezelf of vanuit een klas, werk, buurtgroep of anders.

Voorwaarden voor de naam:

  • Een leuke, aansprekende en toepasselijke naam die duidelijk maakt wie we zijn en wat we doen.
  • Een verwijzing in de naam naar het Beekdal is een pré

Bedenk jij de naam die we willen gaan gebruiken? Dan nemen we uiterlijk 28 februari contact met je op.