Op zaterdag 25 juni om 13.00 en 15.30 uur presenteert Theaterkoor Voice Box de voorstelling ‘Amersfoort aan Zee’ in Elisabeth Groen.

In het prachtige decor van het park vindt een rondleiding plaats door vijf gidsen, een ware belevingsroute langs verschillende markante plekken van het park, waar kleine groepjes optreden. Onderweg vertelt de gids iets over de historie van het park en andere wetenswaardigheden. In deel 2 van de voorstelling neemt het publiek plaats bij de Vertelheuvel en wordt daar getrakteerd op een optreden van alle koorleden gezamenlijk.

Je kunt een publieksplaats reserveren voor € 10,- (of vrijwillig meer) via www.voicebox.nl Dan kun je meelopen met de gids en heb je daarna een gegarandeerde zitplaats.

Het park blijft 25 juni normaal open voor dagelijkse bezoekers. Sommige plekken zoals het hondenlosloopveld, de picknicktafels en de vertelplek zullen korte tijd gebruikt worden voor de voorstelling. We rekenen op je begrip daarvoor.

Vanwege het geringe aantal parkeerplaatsen rond het park, adviseren wij bezoekers vooral te voet of met de fiets te komen.