Vrijwilligers communicatie gezocht

Elisabeth Groen is het park dat bedacht is en aangelegd wordt vóór en dóór bewoners, georganiseerd in Stichting Elisabeth Groen.

We zijn in 2018 begonnen met de eerste fase van de aanleg van het park, het ziekenhuis is grotendeels gesloopt en in 2020 beginnen we de tweede fase van de aanleg. Dat weet nog niet iedereen in de stad!

Wij, de werkgroep communicatie, plaatsen regelmatig berichten op social media, houden de website bij, verzorgen PR materiaal en publiceren de nieuwsbrief. Wij zorgen ervoor dat Elisabeth Groen bij heel Amersfoort in beeld komt.  Deze werkzaamheden gaan nu toenemen en wij zoeken daarom extra vrijwilligers.

Heb jij een paar uurtjes per week beschikbaar om ons te helpen met de communicatie? Ben jij nieuwsgierig wat er zich allemaal afspeelt? Wil jij ook tot de vrijwilligers behoren die het Elisabeth terrein Groen maken? Dan zoek we jou!

Stuur ons een mail (info@elisabethgroen.nl) als je mee wilt doen of vul onderstaand formulier in.

  Ik wil graag mee doen met de communicatie werkgroep of wil daar meer weten over weten
  ja, ik wil graag meer weten over de communicatiewerkgroep
  Ja, ik wil graag meedoen met de communicatiewerkgroep
  Ik abonneer mij op de Elisabeth Nieuwsbrief zodat ik op de hoogte blijf

  Mijn eigen naam is (verplicht)

  Mijn email is (verplicht)

  Mijn telefoonnummer is (niet verplicht)

  Ik heb nog wel wat vragen:

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Deel dit bericht: Share on LinkedIn
  Linkedin
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on Facebook
  Facebook
  0Email this to someone
  email