Aanleg fase 2 Elisabeth Groen is in volle gang!

De aanleg van Elisabeth Groen is in volle gang en bijna afgerond!
Zeven jaar nadat de gemeenteraad had ingestemd met het Inrichting&Beheerplan zijn we eindelijk zo ver dat het gehele park de vorm krijgt zoals destijds is bedacht. Alle ideeën die we toen verzameld hebben worden nu echt zichtbaar. We hebben een lange adem nodig gehad maar het resultaat mag er zijn! Hier zie je de plattegrond van het hele park.
In september is grondaannemer Smink gestart met de aanleg van het resterende deel van Elisabeth Groen, we noemen dat fase 2. Binnenkort is de oplevering en kunnen we starten met de aanplant. Net als in fase 1 zal Sight Landscaping ons hierin ondersteunen. In December 2020 en Januari 2021 zullen er meerdere (coronaproof) plantdagen worden ingepland, houd de berichten in de gaten als je mee wilt helpen!

In 2021 gaat de periode van 10 jaar beheer in, dus ook na de aanleg is er genoeg te doen – eigenlijk begint het nu pas. Doe ook mee!

Deel dit bericht: Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

1 reactie

  1. 30 november 2020

    […] 7 jaar nadat we samen met de Amersfoorters het Inrichting-en-Beheerplan hebben opgesteld zijn we nog steeds enorm betrokken bij dit project. Het is geweldig om het doorzettingsvermogen en enorme enthousiasme van de vrijwilligers van Stichting Elisabeth Groen te zien. Het resultaat mag er dan ook zijn. Lees er alles over op de site van Elisabeth Groen […]