Door de lockdown gaan helaas nog niet alle geplande activiteiten van het WijkNME door, maar gelukkig kan iedereen wel zelf van het park komen genieten. Wij plaatsen elke week een extra activiteit die je zelf kan doen om nog meer te ontdekken buiten, van een fotochallenge, wandelroute tot speurtocht voor de peuters. Dus houd de website in de gaten.

6e activiteit: de kinderactiviteiten zijn gelukkig weer begonnen, maar voor de volwassenen nog een doe-het-zelf wandelroute  vanaf Nijenstede langs de nu volop bloeiende stinsenplanten in Park Randenbroek.

 

5e activiteit: Dierenbingo in het park, download de bingokaart en kijk of jij alle verstopte dieren kan vinden.

 

4e activiteit: Mooie winterwandelroute door Elisabeth Groen vanaf de Eemgaarde. De sneeuw is helaas weer aan het verdwijnen, maar er blijft nog genoeg moois over. Download hier de beschrijving met allerlei weetjes over het park en doe-tips voor onderweg.

Ontdek Elisabeth Groen vanaf Eemgaarde in de winter

 

Extraatje voor in de sneeuw: kijk bij deze twee leuke activiteiten van het ivn voor het herkennen van sporen in de sneeuw en het maken van ijsbellen!Ijsbel

 

3e activiteit: Speurtocht peuters en kleuters Download de kaart en ontdek met je peuter of kleuter het park!

 

2e activiteit: Fotochallenge “Wat mij fascineert aan Elisabeth Groen” Bekijk het park eens op een andere manier een stuur je mooiste foto op.

 

1e activiteit: Maak een heerlijke taart voor de vogels en doe mee met de tuinvogeltelling! Ook na de tuinvogeltelling lusten de vogels natuurlijk nog wel wat lekkers.